0620/414-5429 info@infratrainer4you.hu

IDŐPONT FOGLALÁS

Loading...

IDŐPONT FOGLALÁS TUDNIVALÓK:

A foglaláshoz segitség:

1.Infratréner gépek. Válaszd ki a lenyíló listából, melyik gépet szeretnéd használni. Az infratréner elérhető résznél konkrét napra, és időpontra is rá tudsz keresni (csak tedd a pipát a megfelelő részbe, és válaszd ki az időintervallumot), de ha nem annyira konkrét még az elképzelésed csak kattints rá egy adott naptári napra, mert igy az összes szabad helyet látni fogod a nyitvatartási időben majd lépj a következő ablakra.

2. Időpont keresés. Az időpont keresések ablakban a már lefoglalt időpontokat igy fogod látni 08.00  a többi át nem húzott időpont még szabad. Itt a naptár részen még mindig van lehetőséged más napokba is belenézni. Ha kiválasztottad a neked megfelelő időpontot csak kattints rá, és máris az időpont foglalás megerősítése ablakra lépsz tovább. (a foglalás megerősítése előtt bármikor vissza térhetsz ide)

3. Időpont foglalás. Itt add meg neved, e-mail címed, és telefonszámod majd nyomd meg az elküldöm gombot, amivel a foglalásodat rendszerünk rögzíti. Erről egy visszaigazoló rendszer üzenetet is kapsz majd.

A foglalásokat minden esetben ellenőrizzük, és amenyiben bármilyen pontositásra szükség van abban az esetben telefon is felkeressünk.

FONTOS!
Az edzéshez hozz magaddal: sportruházatot (sport melltartó, bikini alsó), edzőcipőt vagy zoknit, törölközőt, és vizet